SMAAKMAKENDE

IDEEËN

Eén paar ons smaak

1 kilo ervaring

220 millimeter techniek

Een eetlepel vol ideeën

En een snufje creativiteit

 

Goed roeren et voilà …

een unieke creatie op maat gemaakt!

Basisproducten

Délissert biedt u een uitgebreid basisassortiment ijs, patisserie, chocolade, nougat, marsepein en desserts aan. U kan onze productlijst vrijblijvend aanvragen via e-mail. Hieronder vindt u alvast een voorsmaakje van onze overheerlijke producten. Gebak Ons gamma bevat zowel individuele gebakjes als gebak om te versnijden volgens het aantal gewenste personen (bavarois, javanais en tal van ander gebak op basis van biscuit en mousses of vers fruit maar ook traditioneel drooggebak en cakes). Mini-gebak en dessertglaasjes Verwen uw gasten met een ruime keuze aan versnaperingen voor bij de koffie of als dessert. Bij Délissert is er een uitgebreid assortiment aan mini-gebak en dessertglaasjes: voor

Communie- & Lentefeest

Doet uw zoon of dochter zijn / haar communie? Dit is voor uw kind een onvergetelijk moment en daar hoort uiteraard een mooi feest bij. Wij helpen u graag verder bij het zoeken naar een passend nagerecht. Naast de typische communietaarten, kunnen wij uw gasten ook verwennen met gebak of ijs uitgewerkt in de vorm van bijvoorbeeld een voetbalveld, een tekenfilmfiguur,... Aarzel niet om vrijblijvend onze prijslijst aan te vragen via mail of in onze winkel.

Dessertborden- & buffetten

Kies voor elk wat wils en bied uw gasten een uitgebreid dessertbuffet aan. U kan bij ons kiezen uit 3 verschillende formules. Houdt u na een uitgebreide maaltijd uw dessert liever wat beperkter? Dan stellen wij u graag ons dessertbord voor. Of u kan ook zelf uw dessert samenstellen met producten uit ons basisgamma (bijvoorbeeld een chocolademoeulleux met ijs).

Thema's

Afhankelijk van de periode in het jaar bieden wij een gamma aan van producten die seizoensgebonden beschikbaar zijn en eveneens in dat thema worden ingekleed. Kies een verfrissend dessert of lekkers voor bij de koffie. Ook voor geschenken kan u bij ons terecht. Valentijn Pasen Zomer, BBQ en tuinfeesten Herfst & Halloween Sinterklaas en Zwarte Piet / Sint-Maarten Kerstmis & Eindejaar

Zoek op zoekwoorden
Blijf op de hoogte van onze
laatste aanbiedingen en creaties.
Archief
Alles in één blik.

is wat wij nastreven!

HET BESTE

Excellentie telt!

2017

SMAAKMAKENDE
IDEEËN
-
BESTEL
Bestel online of contacteer ons.
 
Hallo & Welkom

Afhankelijk van de periode in het jaar bieden wij een gamma aan van producten die seizoensgebonden beschikbaar zijn en eveneens in dat thema worden ingekleed. Kies een verfrissend dessert of lekkers voor bij de koffie. Ook voor geschenken kan u bij ons terecht.

OPENINGSUREN

WIJ ZIJN BEREIKBAAR

 Particulier: enkel op bestelling telefonisch of in de winkel. Pralines en ijstaarten zijn steedsvoorradig

  • Dinsdag – vrijdag :           13:00 - 17:00

  •  Zaterdag :                         10:00 - 15:00

  •  Zondag enkel afhaal :     11:00 - 12:00

Groothandel

 

  • Maandag :                         08:00 - 15:00 

  • Dinsdag – vrijdag :          08:00 - 17:30 

  • Zaterdag:                          08:00 - 15:00

  • Zondag  enkel afhaal :    09:00 - 12:00

 
  • Grey Facebook Icon

Delissert

SMAAKMAKENDE IDEEËN

- ijs - chocolade - patisserie - desserts -

Steenweg 229 C - 9810 Eke-Nazareth

T +32 9 383 76 00  BTW BE 0834.813.474

E-mail: info@delissert.be

© 2017 by Delissert. Proudly created by JDC @ M@GIC WORDS